Certificare ISO 22000 - Certificat ISO 22000 - Certificat ISO Managementul Siguranței Alimentare - Certificări acreditate ISO 22000 - Garanția prețului cel mai bun

Certificare ISO 22000

Certificat ISO 22000

Certificat ISO Managementul Siguranței Alimentare

Certificări acreditate ISO 22000

Garanția prețului cel mai bun pentru certificat ISO
Certificare ISO 22000

Managementul Siguranței Alimentare

ISO 22000 reprezintă un angajament profund față de siguranța alimentară și calitatea produselor. Prin implementarea acestui standard, afacerea ta urmărește să identifice, să evalueze și să controleze riscurile asociate cu producția și furnizarea alimentelor. ISO 22000 se concentrează pe prevenirea contaminării și a riscurilor biologice, chimice și fizice din lanțul alimentar. Prin asigurarea siguranței și calității alimentelor, ISO 22000 protejează sănătatea consumatorilor și îți consolidează reputația în industria alimentară.

Beneficii și avantaje

ale Certificării ISO 22000

Îmbunătățire Continuă

ISO 22000 contribuie la identificarea și îmbunătățirea proceselor interne din companie.

Câștigați Încredere

ISO 22000 contribuie la reducerea numărului de plângeri și sesizări ale consumatorilor.

Eficiență și Reducerea Riscurilor

ISO 22000 asigură o alimentare concretă, cu rate reduse ale bolilor transmise de alimente.

Standard Internațional Eficient

ISO 22000 este prevăzută ca o potențială armonizare a standardelor naționale alimentare.

De ce compania noastră?

pentru Certificarea ISO 22000

Suntem aici pentru a vă ghida în fiecare pas al procesului de certificare ISO 22000. Cu o echipă de experți cu o vastă cunoaștere în managementul siguranței alimentare, vă ajutăm să transformați această certificare într-o platformă pentru succesul dvs. Durabilitatea afacerii dvs. este importantă pentru noi, iar certificarea ISO 22000 poate juca un rol semnificativ în atingerea acestor obiective.

Procesul de Certificare

Ghid de Certificare ISO 22000 în 3 Pași

Pasul 1
Planificare și Pregătire

Alegeți standardul ISO care se potrivește cel mai bine afacerii dumneavoastră, cum ar fi ISO 22000 pentru Managementul Siguranței Alimentare.

Dacă o organizație dorește obținerea unei certificări ISO 22000, trebuie în primul rând să aibă o concepţie clară asupra obiectivelor sale și asupra beneficiilor pe care le va avea în urmă obținerii acestei certificări ISO 22000.

Pasul 2
Implementare și Aplicare

Elaborarea Politicilor și Procedurilor: Dezvoltați politicile și procedurile necesare pentru a atinge cerințele standardului ISO 22000. Asigurați-vă că acestea reflectă valorile și procesele afacerii dumneavoastră.

Instruirea Angajaților: Asigurați-vă că toți angajații sunt conștienți de noile politici și proceduri. Organizați sesiuni de instruire pentru a asigura înțelegerea și conformitatea.

Implementarea Practicilor: Aplicați noile politici și proceduri în toate departamentele afacerii. Asigurați-vă că toate activitățile sunt în conformitate cu cerințele standardului ISO 22000.

Pasul 3
Auditul și Certificarea

Audit Intern: Efectuați un audit intern pentru a evalua dacă afacerea dumneavoastră respectă cerințele standardului ISO 22000. Identificați eventualele neconformități și elaborați un plan de corectare.

Auditul Extern: Contractați o organizație de certificare ISO 22000 pentru a efectua un audit extern. Auditorii vor evalua dacă afacerea respectă cerințele standardului ISO 22000.

Obținerea Certificării: Dacă treceți cu succes auditul extern, veți primi certificarea ISO 22000. Aceasta confirmă că afacerea dumneavoastră îndeplinește standardele internaționale de calitate, mediu, securitate etc.

Obținerea certificării ISO 22000 poate varia în funcție de complexitatea afacerii și de eforturile de implementare. Este important să abordați procesul cu răbdare și să angajați resursele necesare pentru a obține rezultate durabile.

Solicită o ofertă

Utilizați formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj sau sunați la numărul nostru de telefon pentru a vorbi direct cu un membru al echipei noastre. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe despre dvs. și despre modul în care putem fi de ajutor.

  Nume companie

  Domeniu activitate companie

  Adresa de e-mail

  Număr de telefon

  Certificat ISO dorit

  Alte menţiuni

  Prin completarea și transmiterea acestor informații, sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale conform politicii de confidențialitate a acestui site web.

  Protecție anti-boți: Vă rugăm să calculați și să introduceți răspunsul corect în căsuța alăturată.