Întrebări Frecvente

Suntem aici pentru a vă ghida în fiecare pas al procesului de certificare ISO. Cu o echipă de experți cu o vastă cunoaștere în acest domeniu, vă ajutăm să transformați această certificare într-o platformă pentru succesul dvs. Durabilitatea afacerii dvs. este importantă pentru noi, iar certificarea ISO poate juca un rol semnificativ în atingerea acestei obiective.

Cât de repede mă pot certifica?

În maxim 3 zile, certificatele ISO pot fi la tine și te poți bucura de avantajele oferite.

Certificarile ISO sunt obligatorii?

Nu, certificatele ISO nu sunt obligatorii din punct de vedere legal. Organizațiile nu sunt obligate să obțină certificări ISO pentru a opera. Cu toate acestea, există situații în care certificările ISO pot fi cerute sau preferate:

Cerințele Contractuale: Unele contracte comerciale sau acorduri cu clienții sau furnizorii pot solicita ca organizația să dețină anumite certificări ISO pentru a dovedi calitatea, securitatea sau responsabilitatea.

Licitații Publice: În Romania, pentru anumite tipuri de contracte publice, se poate cere ca ofertanții să aibă anumite certificări ISO pentru a demonstra că îndeplinesc cerințele specifice.

Cerințe Industriale: În unele industrii sau sectoare, deținerea anumitor certificări ISO poate fi recunoscută ca o practică bună sau chiar o condiție de intrare pe piață.

Concurența și Credibilitatea: Deținerea certificărilor ISO poate oferi organizației o distincție în fața concurenței și poate contribui la creșterea credibilității în rândul clienților și partenerilor.

Managementul Eficient: Implementarea standardelor ISO poate ajuta organizațiile să îmbunătățească procesele, să reducă riscurile și să se alinieze celor mai bune practici, chiar dacă nu este un requisit legal.

În concluzie, certificările ISO pot oferi avantaje semnificative, dar decizia de a obține sau nu aceste certificări depinde de strategia și obiectivele fiecărei organizații în parte. Este important să evaluați nevoile și cerințele specifice ale afacerii dumneavoastră înainte de a decide dacă să urmați procesul de certificare ISO.

Pot participa la licitații cu aceste certificări?

Da, certificatele ISO emise de către noi au valabilitate internațională și sunt acceptate în cazul licitaților publice.

Există costuri ascune în procesul de certificare?

Nu, la noi toate costurile și procesele sunt la vedere, nu modificăm datele contractului și nici costurile pe toată perioada de suraveghere de 3 ani.

Cum primesc certificatul ?

În cazul în care toate lucrurile merg bine, în maxim 3 zile poți primi certificările la adresa menționată de tine. Ne ocupăm noi de tot.

Solicită o ofertă

Utilizați formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj sau sunați la numărul nostru de telefon pentru a vorbi direct cu un membru al echipei noastre. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe despre dvs. și despre modul în care putem fi de ajutor.

  Nume companie

  Domeniu activitate companie

  Adresa de e-mail

  Număr de telefon

  Certificat ISO dorit

  Alte menţiuni

  Prin completarea și transmiterea acestor informații, sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale conform politicii de confidențialitate a acestui site web.

  Protecție anti-boți: Vă rugăm să calculați și să introduceți răspunsul corect în căsuța alăturată.